Tippuri testi – 4 syytä tehdä testi kotona

Tiesitkö, että voit tehdä tippuri testin kotona? Sinun ei siis tarvitse lähteä klinikalle jonottamaan vaan saat tulokset heti kotitestillä. Tippuri kotitesti on yhä yleisempi myös Suomessa ja tässä 4 syytä sille, miksi tippuri testi kannattaa tehdä itse.

1. Saat tietää tulokset heti

Jos epäilet tartuntaa, haluat ymmärrettävästi tietää heti, onko sinulla klamydia vai ei. Etenkin jos sinulla on ollut useampia seksikumppaneita, on tärkeää saada tietää tartunnasta nopeasti, jotta voit ilmoittaa asiasta myös partnereillesi.

2. Testi sopii kiireisille – saat sen kotiin kuljetettuna

Aina ei ole aikaa odottaa lääkärin aikaa tai käydä arkisin klinikalla, jos työ vie paljon aikaa arkisin. Siksi kotiin tilattava tippuri testi helpottaa testaamista eikä sinun tarvitse lykätä sitä. Kun tilaat kotitestin nyt, saat sen kotiisi muutamassa päivässä.

3. Turvallinen ja luotettava tippuri kotitesti

Tippuri testit on kehitelty asiantuntijoiden toimesta ja ne ilmoittavat nopeasti, mikäli sinulla on tai ei ole sukupuolitautia, mutta lisäksi testit ilmoittavat myös jos testaus on mennyt pieleen. Voit kokeilla uutta testiä, mutta muista seurata käyttöohjeita hyvin tarkasti, jotta testi onnistuu.

4. Tippuri testi on helppo tehdä itsekin

Saat pakkauksen mukana kaiken mitä tarvitset tippurin testaamiseen itse; valkoisen kotitestin, reagenssit A + B, koeputken sekä 2 steriiliä vanupuikkoa. Lisäksi käyttöohjeet opastavat sinua koko prosessin ajan, joten seuraamalla ohjeita onnistut testin tekemisessä hyvin todennäköisesti.